Atenție! Schimbări DRASTICE într-o stațiune de pe litoralul românesc, din acest weekend

Anunț de la Primărie! Într-o stațiune pe litoralul românesc se fac schimbări majore, începând din acest weekend, pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS-CoV-2. 

Primăria Limanu a anunțat joi seară că „Vama Veche demonstrează, din nou, că este cea mai frumoasă comunitate de la malul mării”. 

Schimbări la terasele din Vama Veche

Începând din acest weekend, terasele din Vama Veche care funcționează non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu și vor asigura doar muzică ambientală, a transmis Primăria Limanu. 

Practic, Vama Veche își dorește să dea un exemplu, în urma unor discuții cu operatorii economici. „În situații extreme este nevoie de unitate și responsabilitate! Locațiile vor fi deschise, însă le propunem turiștilor un alt mod de a se destinde”, se mai arată în anunț.


„Nu ne dorim să schimbăm Vama Veche și nici sa fim acuzați că îngrădim opțiunile oamenilor de a-și petrece timpul liber. Dar trăim o amenințare reală, iar agenții economici au fost extrem de receptivi. Este un exercițiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a menține Vama Veche drept destinație sigură pentru sezonul estival 2020. Astfel, în serile de vineri și sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme. Vama Veche a fost, este și va rămâne un loc în care comunitatea este unită, solidară și responsabilă!”, a precizat în comunicat Primăria Limanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel