Atât de beat încât n-au putut să-i ia alcoolemia. Un român a vrut să meargă 300 km pe suportul de biciclete al unui autocar

Autocare
Autocare

Polițiștii din Germania au reținut un cetățean român, aflat în stare de ebrietate, ce a vrut să călătorească pe suportul de biciclete al unui autocar. 

Un român în stare de ebrietate şi cu bustul gol a fost reţinut de poliţia germană după ce a fost observat stând pe suportul pentru biciclete din spatele unui autocar pe o autostradă din apropiere de Berlin, scrie Agerpres după o relatare 7sur7.be.

Angajaţii unei societăţi de remorcare de vehicule au remarcat pasagerul clandestin în timp ce autocarul circula pe o autostradă din apropierea aeroportului Berlin-Tegel. Autocarul companiei Flixbus plecase de la Berlin şi se îndrepta către Hamburg, un drum de circa 300 de kilometri.

Nu au reușit să-i ia alcoolemia 



Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că bărbatul era atât de beat încât nici nu au reuşit să-i testeze alcoolemia. Mai mult, el nu avea acte de identitate asupra sa. Poliţiştii au descoperit la comisariat că pasagerul clandestin este un român.

Nu se ştie cât timp el a stat pe acel suport pentru biciclete al autocarului înainte să fie oprit. Dar martorii spun că românul a fost de mai multe ori foarte aproape să cadă de pe scaunul său. Maşinile care ajungeau în urma autocarului frânau brusc de teamă să nu-l strivească în cazul în care ar fi căzut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel