ATAC TERORIST CHARLIE HEBDO. Jurnalist român în Franța, Dorin Ilie: Atacatorii au luat un ostatic. Este extrem de șocant

Dorin Ilie, jurnalist român în Franța la France Television, a vorbit despre atentatul terorist de la revista Charlie Hebdo, în urma căruia 12 persoane au murit și opt sunt rănite grav, potrivit datelor oficiale.  

Jurnalistul român din Franța Dorin Ilie a declarat că "France Television transmite permanent flash-uri informative. Cei doi atacatori sunt în zona parisiană și au luat un ostatic. Patru persoane sunt în stare gravă, pe lângă cele 12 persoane moarte. Toată lumea este sub șoc. France Television, considerat sediul cel mai important, are sistemul de securitate triplat. Este extrem de șocant. Lucrul pe care-l făceau era un act de libertate profesională jurnalistă unică în Franța". 

"Sigur vor exista manifestări și o critică dură la adresa extremiștilor islamiști. Problema este complexă și nu trebuie confundat. Printre colegii mei și cei din serviciul de pază al France Television sunt 30-40% musulmani și sunt oameni extraordinari", a precizat jurnalistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel