ASIA EXPRESS. Eliminare 20 februarie. Primul CONFLICT major

Ediția din 20 februarie a adus primele tensiuni și primul conflict major în show-ul Asia Express. Ultima echipă ajunsă la punctul de control a fost cea formată din Dorian Popa și mama sa. 

Frații Moroșanu au ajuns primii la punctul de control astfel că au fost nevoiți să nominalizeze pe cineva pentru eliminare. Conform regulamentului, ultimele două echipe sosite la punctul de control riscă eliminarea. Astfel, în pericol de eliminare, pe lângă Dorian și mama sa au mai fost Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu. 

Frații Moroșanu au decis să-i aleagă pe Dorian Popa și Luminița pentru eliminare, însă culoarea dragonului care decide dacă este o fază eliminatorie a fost verde, astfel că cei doi au rămas în continuare în concurs.

Conflictul major

Primul conflict major din emisiune a fost cel dintre frații Moroșanu și cei pe care i-au nominalizat pentru eliminare după ce, cu puțin timp înainte, deși au putut alege care concurenți să fie trimiși 5 kilometri în direcția greșită, în munți, au ales-o pe mama lui Dorian care are 62 de ani și suferă de diabet. 

Ediția de aseară a celui mai dur reality show ,,Asia Express" a prezentat tradițiile inedite ale asiaticilor. Vietnamul, prima țară în care aceștia au ajuns s-a dovedit a fi o destinație dură, în care concurenții au încercat constant să își depășească limitele și s-au confruntat cu multe bariere culturale și lingvistice. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel