ASIA EXPRESS, 24 martie. De ce a părăsit Jojo competiția brusc. Lacrimi la Antena 1

ASIA EXPRESS, 24 martie. De ce a părăsit Jojo competiția brusc. Lacrimi la Antena 1 Jojo și Paul Ipate au părăsit Asia Express. S-a întâmplat brusc și a generat lacrimi de durere. Au plâns și Jojo și Paul și ceilalți concurenți, șocați de veste, dar și Gina. 

ASIA EXPRESS, 24 martie. De ce a părăsit Jojo competiția brusc. Lacrimi la Antena 1  Paul Ipate are probleme medicale ce nu i-au mai permis că continue competiție. 

Cei doi au plecat spre casă brusc, pentru că medicul i-a spus lui Paul Ipate că, oricum ar merge, cu rucsac sau fără, problemele sale se vor agrava. Actorul a suferit o operație la spate, dar a intrat în competiție plin de încredere. 

Jojo și Paul au rămas cu amintiri dintre cele mai frumoase, au cunoscut oameni minunați care au făcut totul ca ei să se simtă bine, de la bărbatul ce le-a luat mâncare de la magazin pe datorie, până la familia ce și-a pus fetița să doarmă pe jos pentru ca ei să doarmă în pat, spunându-le că mai au o cameră (cei doi și-au dat seama la timp și fetița nu a dormit pe jos). 

ASIA EXPRESS, 24 martie. De ce a părăsit Jojo competiția brusc. Lacrimi la Antena 1 În final, concluzia îi aparține lui Paul: nu contează destinația, ci călătoria. Pentru Jojo și Paul Asia Express a fost o adevărată călătorie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel