ASF a amendat NN. PAH: Erdoganism și putinism

ASF a amendat cel mai mare fond de pensii private, NN, după ce a răspândit informația despre naționalizarea pensiilor. 750.000 de mii de lei este amenda aplicată. 

Jurnalistul Patrick André de Hillerin scrie, pe Facebook: ”Stați, oameni buni, că nu e bine că ASF a amendat o companie pentru reaua-voință de care a dat dovadă în răspândirea unor informații care ar fi putut duce la destabilizarea sistemului financiar. Nu, nu e bine. Cică e o mișcare putinistă și erdoganistă.

Dacă România avea o bursă ca aia din NY, de exemplu, scrisoarea "nevinovată" a NN către clienții săi ar fi dus la căderea bursei și la pierderi enorme.

Pentru că nicăieri în lume companiile responsabile nu lansează astfel de acuzații (naționalizarea pensiilor private) fără a avea informații certe și fără a afecta piața. Norocul nostru că nu avem bursă și noroc și mai mare că oamenii nu i-au luat în serios și nu s-au dus să-și retragă cele două miliarde de euro strânși deja drept contribuții la pensii private la NN.

Dar nu, amendarea unui act atât de iresponsabil este erdoganism și putinism.

Dacă ieri și azi ar fi fost cozi la toate băncile și societățile de asigurări, oamenii încercând să-și retragă banii de frica naționalizării cum s-ar fi chemat, netoților?”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel