Asaltul protestatarilor. Dobre Dimofte, replică după acuzațiile legate de Antena 3

Oana Dobre Dimofte a fost acuzată de o parte din protestatarii din Piața Victoriei că ”s-a dat cu Antena 3”.

De ce? Pentru că a zis că, de acum înainte, va fi ultimul om care va mai ieși în Piața Victoriei. Replica Oanei Dobre Dimofte a fost că: ”Oricum, premianții zilei sunt ăia care au spus sau au sugerat că statusurile mele despre proteste ar avea cea mai mică legătură sau vreo afiliere cu Antenele. Bre, einsteinilor, deschideți și alte pagini de FB în afară de ale voastre și/sau deschideți televizorul și veți constata că primetime-ul de la Antenă mă înjură, mă calomniază și mă bălăcărește de doi ani de zile”.

Mesajul de la care a pornit atacul

Ea a observat faptul că oamenii nu mai ies în stradă. Din acest motiv, Oana Dobre Dimofte a anunțat că nu va mai merge în Piața Victoriei decât în momentul în care vor fi 50.000 de persoane. Până atunci, se va ocupa de lucruri personale.

"Mulțumesc mult pentru mesaje și încurajări. Dat fiind că ele au venit de la oameni despre care chiar știu că nu au avut cum să vină la protest, chiar înseamnă mult pentru mine.

La protestul din seara asta, au dat going 1500 de oameni, au dat interested 7500 și au venit maximum 200. Habar n-am cui și de ce i-ar păsa, totuși o să spun cum o să fac în continuare.

De acum înainte, eu o să fac după cum urmează: aștept să se umple Piața și abia atunci o să mai ies. O să fiu ULTIMUL om care vine la protest.

Și credeți-mă că nu o spun cu pic de aroganță, de autosuficiență sau mai știu eu ce. O spun cu tristețea omului care știe că, de data asta, chiar are dreptate, dar asta nu mai contează deloc.

Deci facem așa: îmi dați buzz când la protest sunt 50.000 de oameni și atunci o să încep să mă îmbrac. Până atunci, o să-mi văd de ale mele. Și nici cu subiectele politice n-o să vă mai deranjez așa de des", a scris Oana Dobre Dimofte pe Facebook.

Număr mic de oameni în Piața Victoriei

Aproximativ 100 de persoane s-au strâns joi în Piaţa Victoriei, pentru a protesta împotriva deciziei luate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, prin care a fost declanşată procedura de revocare din funcţie a procurorului general.

Protestul a fost organizat de mai multe organizaţii, printre care "Rezistenţa", "Corupţia Ucide", "Iniţiativa România" şi "Declic". Pe un bloc din Piaţa Victoriei a fost afişat un mesaj cu laserul: "Tudorel Slugărel".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel