Aproape 1000 de litri de apă minerală contaminată retraşi din magazinele Lidl

apa_minerala
apa_minerala

Aproape 1.000 de litri de apă plată Saguaro au fost retraşi astăzi de la comercializare din magazinele Lidl, atât din Botoşani, cât şi din Dorohoi, conform România TV. Apa minerală care se comercializează prin lanţul de magazine Lidl ar avea ceva probleme în privinţa compoziţiei, nu ar corespunde parametrilor chimici şi biologici. Cel puţin acesta este avertismentul pe care l-au lansat inspectorii sanitari veterinari după ce au primit o alertă de la nivel naţional.

„S-au făcut analize la apa respectivă şi am fost informaţi prin sistemul naţional de alertă că acea marcă de apă minerală ar avea probleme, că nu ar corespunde parametrilor microbiologici şi chimici. Din acest motiv, imediat după ce am primit informaţia am trimis inspectorii să retragă de la comercializare acel produs. Din informaţiile noastre sunt în jur de 1.000 de litri scoşi la vânzare în Botoşani şi Dorohoi”, a declarat Minodora Vasiliu, directorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani la România Tv.

Conducerea DSVSA nu a făcut public numele produsului care a determinat alerta la nivel naţional, dar reporterii RTV au filmat cu camera ascunsă în magazinele lanțului amintit.

Citeşte şi:

Antireclamă şi dezinformare: Aqua Carpatica conţine nitraţi, ascunşi prin schimbarea unităţii de măsură. Au schimbat miligramele cu procentele

Minciună pe faţă: Aqua Carpatica nu este cea mai pură apă din lume. Equa, posibil cea mai pură apă, conform experţilor internaţionali

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel