Aperitiv pentru masa de Paști: Lalele umplute cu brânză și castraveți

Sursa foto colaj: Pixabay
Sursa foto colaj: Pixabay

Paștele se apropie, iar gospodinele deja se gândesc la meniul pentru masa la care se va reuni întreaga familie. Dacă nu ai nicio idee de aperitiv, îți oferim noi o variantă simplă, gustoasă și care "va da bine" lângă ouăle roșii. Iată cum se prepară lalelele umplute cu brânză și castraveți.

Ingrediente

- 15 roșii cherry/Roma (cca 500 g)
- 2 castraveți mici
- 16 tulpini de ceapă verde
- 240 g cremă de brânză
- 1 lingură de unt
- 1 linguriță combinată de oregano și busuoic (uscate)
- sare și piper

Cum se prepară

Crema de brânză poate fi de care vrei tu. Combin-o cu castravetele tocat mărunt/dat pe răzătoare și stors de zeamă. Apoi, adaugă peste condimentele și freacă. Fă o cruce în capătul fiecărei roșii, scoate puțin din miez, cât să ai loc să pui umplutura de brânză, potrivit retete.unica.ro.

Pune câte o linguriță din umplutură în fiecare roșie. În capătul opus, înfige câte o codiță de ceapă (doar partea verde), pe post de tulpină. Aranjează lalelele pe o farfurie, în formă de buchet, și leagă buchetul format cu codița extra de ceapă.

Vezi și: Skordalia, piure grecesc foarte pufos. Cum se prepară: Rețeta

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
NoMy