Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, la interviurile DC News: O poveste de iubire în care nimic nu e imposibil

Actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu au acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Emisiunea în care cei doi au fost invitați poate fi urmărită sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 12:00 atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube DC News. Actorii Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu au vorbit despre mai multe lucruri interesante, dar și despre „Oxygen", unul dintre cele mai puternice texte contemporane.

 „Oxygen" de Ivan Vîrîpaev, copilul teribil al noii dramaturgii ruse, este considerat unul dintre cele mai puternice texte contemporane. Un poem teatral despre puritatea sinelui și descoperirea celuilalt.

Cele două personaje, interpretate de Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu, sunt aflate în căutarea iubirii totale, în căutarea unui „oxygen" pe care îl presimt, în căutarea unei șanse la schimbare și tot ce atrage după ea aceasta, în căutarea unei divinități pierdute. Riscă să trăiască această poveste într-o lume abrutizată și lipsită de empatie, dar întâlnirea lor nesperată este salvatoare pentru amândoi și le oferă un nou început.

Bine și rău, conștiinta și uitare de sine, individ și societate, adevăr și minciună, conflict atât de prezent în ființa contemporană – „Oxygen" este un spectacol care te face să recunoști măruntul din iubire și din tine, dar care îți dă speranța că poți fi ales să o iei de la capăt. O poveste de iubire în care nimic nu este imposibil până la capăt și care ți se dăruiește total.

Cu: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu
Costume: Laura Hîncu
Scenografie: Ileana Zirra
Proiecții video: Sineira Studio (Dorel Mihaila)
Traducere: Mașa Dinescu
Light design: Stefan Vasilescu
Fotografie afiș: Vlad Eftenie
Asistent regie: Oana Iamandi Rainer
Un spectacol de: Antoaneta Cojocaru și Daniel Pascariu.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel