Anti-protest 10 august în Piața Victoriei. Partidul Neamul Românesc anunţă manifestaţia "Fără Soroş"

Florin Răvdan / 06 aug 2019 / 11:52 Salveaza PDF Comentarii
Miting
Descriere foto: Miting

Partidul Neamul Românesc, care a anunţat că vrea să îl propună pe fostul deputat PSD Ninel Peia pentru cursa prezidenţială, a lansat şi o invitaţie la un "anti protest" pe 10 august. Simpatizanţii sunt invitaţi să vină la manifestaţie, în Piaţa Victoriei, cu pancarte anti Soros. 

"Pe data de 10 ale lunii august, anul curent, diaspora face o demonstrație care se vrea mult mai mare decît cea de anul trecut. Este și prima noastră acțiune, să ne “alăturăm” lor. Luptăm oricum împotriva aceluiași sistem, avem multe dorințe comune și este timpul să ne strigăm și noi dorința noastră cea mai mare. 

Organizatorii și sponsorii lor, or să se bucure nespus să vadă că în sfîrșit strigă cineva ceva împotriva lui Soros. O sa fie bine pentru toată lumea, o să vină sigur televiziunea, care altfel nu ar veni doar pentru noi. Aprobarea e luată de ei, noi trebuie doar să ne facem prezența, toți cu același mesaj pe pancarte: Fără Soros ! Și solidarizăm frumos și civilizat cu diaspora. Precis sunt mulți în diaspora care gîndesc ca noi și sper din tot sufletul să fie cît mai mulți cu același mesaj antisorosist", se arată pe pagina Partidului Neamul Românesc. 

Avertisment pentru participanţi

 

"Nu aduceți copii, nu veniți dacă suferiți de ceva grav și nu reproșați nimic jandarmeriei, mergem în Piața Victoriei 10 august 2019 ora 15, ne strîngem într-un loc liber de sorosisti", au mai scris cei de la Partidul Neamul Românesc. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26