ANTENA STARS, creștere spectaculoasă de audiență. Antena Stars, cea mai mare creștere de audiență dintre toate televiziunile

Antena Stars, cea mai mare creștere de audiență dintre toate televiziunile.

VEZI ȘI: EXCLUSIV. Moda NEAȘTEPTATĂ care a revenit în școlile din România. "Cu toții ar trebui să înțelegem că ne învârtim într-un cerc vicios"

Antena Stars rămâne postul de știri și mondenități care înregistrează cele mai spectaculoase creșteri ale cotei de piață în luna septembrie, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în concordanță cu sloganul acestui nou sezon, "Toamnă fără limite".

Emisiunile fanion ale stației –Star Matinal, Star Magazine, Star News – sunt prezențe constante în topul audiențelor, cu cifre care concurează marile televiziuni generaliste.

Show-urile consacrate, Răi' da buni și Agentul VIP, se află pe primele locuri în clasamentul postului. Noi emisiuni vor intra în următoarea perioadă, în grila Antenei Stars: Capcana starurilor, serie nouă, precum și Politia Modei, într-o formulă spectaculoasă. La iarnă, vedetele vor fi prezente pe partie, în mijlocul publicului telespectator, de unde se vor face transmisii în direct.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel