Antena Group se întărește cu un CEO de la PwC. Cine este NOUL COORDONATOR

Antena Group își consolidează echipa cu un CEO de la PwC George Ureche, Director Corporate Finance la PwC va prelua conducerea Antena Group incepand cu 19 martie 2018.

George Ureche va coordona posturile de televiziune ale Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV) și platformele digitale (AntenaPlay, LaJumate.ro și site-urile de conținut) ale companiei.

”George vine cu o experiență de 8 ani în cadrul PwC (2000-2005 si 2015-2018) și 10 ani în industria media (în calitate de manager executiv și de dezvoltare în grupul MediaPro).

”Mă bucur că George va completa echipa Antena Group care și-a demonstrat pe parcursul timpului profesionalismul, unitatea și determinarea. Am încredere că George și toți membrii echipei își vor pune competența și energia în slujba publicului și a partenerilor de business și le multumesc tuturor” a declarat Camelia Voiculescu, acționar Antena Group.

Declarația lui George Ureche

George Ureche a precizat: ”Antena Group este o companie de referință într-o industrie dinamică. Am apreciat întotdeauna spiritul antreprenorial și flexibilitatea acestui grup, care sunt ingredientele de bază pentru inovație și creștere. Abia aștept să mă alătur echipei și împreună să dezvoltăm produse și servicii de calitate”.

Functia de Channel Manager Antena 1 va fi deținută în continuare de Isabella Carmu.

Sub conducerea sa, strategia Antena 1 va avea ca focus achiziționarea și dezvoltarea formatelor de entertainment puternice și originale care au forța de a face diferența pe piata media din România ( Chefi la cutite, The Wall, Asia, iUmor, Guess my Age, Final Four si multe altele).

Reacția Isabellei Carmu

”Ne bucurăm că echipei de top management i se va alătura o persoană cu experinența de business pe care o are George și suntem siguri că împreuna vom deveni și mai puternici” a declarat Isabella Carmu, Channel Manager Antena1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel