Antena 3, mesaj de condoleanţe după decesul jurnalistei Iuliana Gătej

Colegii jurnalistei Iuliana Gătej, şefa secţiei Social de la Observator şi Antena 3, au postat un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook, iar postul de ştiri şi-a schimbat logoul în prima zi de Crăciun.

"Iuliana Gătej, şefa secţiei "Social" de la Observator şi Antena 3, a murit într-un accident teribil. Dumnezeu să te aibă în pază, Fluturica!", a fost mesajul postat de echipa Antena 3 pe pagina de Facebook, alături de un link la un articol în care colegii îşi exprimă regretul pentru pierderea jurnalistei.

"Gândurile noastre, ale tuturor celor care am avut onoarea să o cunoaştem şi să lucrăm cu Iuliana, se îndreaptă spre familia sa. Le transmitem tuturor preţuirea şi mulţumirile noastre pentru bunătatea copilului şi surorii lor. Ne va fi dor mereu de mintea sclipitoare a Iulianei şi, mai ales, de zâmbetul ei", au scris cei de la Antena 3.

Iuliana Gătej, în vârstă de 30 de ani, jurnalistă la Antena 1, a murit, joi seara, în urma unui accident produs pe DN 2 E 85, în judeţul Vrancea. Maşina pe care o conducea tânăra s-a izbit de un copac în localitatea Dumbrăveni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel