Antena 3, campioană MONDIALĂ. A dat LOVITURA. Gâdea: Ce satisfacție!

Echipa Antena 3 este, din nou, campioană la nivel internațional. În urmă cu scurt timp, junaliștii de la "În Premieră" au obţinut o nouă medalie de aur şi două medalii de bronz la New York Film Festivals de la Las Vegas.

De asemenea, echipa Antena 3 şi Observator a mai obţinut trei nominalizări în finala festivalului pentru campania Observator - România copiilor căsătoriţi, dar şi pentru două emisiuni Sinteza Zilei.

"E foarte emoționant pentru că este un public viu și pentru că înainte vorbesc mari, mari jurnaliști. Îți dai seama cât de puternice sunt și ce subiecte extraordinare, sunt niște subiecte cutremurătoare. Este foarte emoționant", a zis Carmen Avram.

[citeste si]

Și Mihai Gâdea a reacționat după victoria obținută de Antena 3: "Ce satisfacție mare trebuie să fie pentru niște jurnaliști dintr-o țară mică precum România de la un post de televiziune care nu are bugetele uriașe ale marilor rețele! Aici au fost marii giganți din presa mondială. Este o bucurie uriașă. Premiul este o confirmare a muncii pe care jurnaliștii de la Antena 3 au făcut-o în acești ani. 'Sinteza Zilei' a fost nominalizată la cel mai bun talk-show. (...) Premiul îl dedicăm tuturor celor care au fost alături de noi în acești ani, celor care au crezut într-o bătălie pentru adevăr, dreptate și libertate. Sentimentul pe care l-am avut este că jurnaliștii Antena 3 sunt respectați".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel