Antena 1, decizie radicală privind juriul emisiunii "Te cunosc de undeva". Vezi reacția Ozanei Barabancea

Sezonul cinci al show-ului "Te cunosc de undeva", prezentat de Antena 1, aduce mari schimbări în componența juriului, deși regulile au rămas aceleași, trei dintre cei patru jurați urmând a fi înlocuiți.

Măsura radicală luată de producătorii emisiunii, cu scopul probabil de a atrage și alte categorii de public, nu a fost defel apreciată de mulți dintre fanii celor trei jurați care vor fi înlocuiți, respectiv Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.

După ce informația că cei trei jurați de la "Te cunosc de undeva" urmează a fi înlocuiți de Monica Anghel, Delia și Pepe, una dintre admiratoarele Ozanei Barabancea a reacționat pe Facebook: "Nu-mi imaginez emisiunea "Te cunosc de undeva" fără dv. Aveți un farmec aparte și nimeni nu poate să vă înlocuiască".

Imediat, Ozana Barabancea a reacționat într-o manieră foarte elegantă, mai ales că între ea și Monica Anghel există o relație puternică de prietenie și apreciere.

"Va inteleg si va aprob. Doar ca eu am alte proiecte si obligatii in derulare. Prezenta doamnei Monica Anghel este stralucitoare. E simpatica, energica, profesionista, buna muziciana, sunt sigura ca e o alegere buna. Va multumesc mult pentru apreciere si pentru cuvintele frumoase", a fost răspunsul pe care l-a oferit Ozana  admiratoarei.

Ulterior, Ozana Barabancea a explicat unei alte admiratoare, curioasă de ce nu artista nu mai jurizează în concursul prezentat de Antena 1, motivele pentru nu va mai fi nota performanțele candidaților de la "Te cunosc de undeva": "pentru ca merit ceva mai bun", "pentru ca sunt prea buna si prea scumpa!" "si e greu sa se tina pasul cu mine. Cine ma are....inseamna ca ma merita!:)"

Singurul jurat care va continua să aprecieze și să noteze evoluțiile concurenților de la "Te cunosc de undeva" este Andrei Aradits.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel