Grevă anunțată în aceeași zi cu mitingul diasporei

Protest
Protest

În ziua în care va avea loc protestul diasporei vor intra în grevă sute de angajați.

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor au anunțat că pe 10 august angajații din penitenciare vor intra în grevă japoneză. Astăzi reprezentanții federației se întâlnesc cu reprezentanții Ministerului Justitiei pentru o nouă rundă de negocieri.

"Rezultatul precedentelor discutii cu ministrul Tudorel Toader si reprezentantii acestuia este doar o lista lunga de promisiuni nerespectate, ceea ce a si determinat declansarea actiunilor de protest, care vor continua pana la rezolvarea problemelor sesizate si demiterea actualului ministru al Justitiei", susține conducerea FSANP.

Mai mult, în cazul în care nu se ajunge la o înțelegere, protestele vor continua în stradă.

Care sunt nemulțumirile angajaților din penitenciare

 Nemulțumirile sindicaliștilor sunt legate de condițiile de lucru, plata orelor restante, stoparea împuternicirilor ilegale, eliminarea discriminărilor salariale, 

"Majoritatea celor 31 de sindicate afiliate au notificat conducerile penitenciarelor in legatura cu refuzul de a efectua ore suplimentare si au depus sesizariimpotriva ordinelor si dispozitiilor ilegale in materia platii orelor suplimentare si a imputernicirilor, actinea urmand a fi finalizata la 10 august 2018" comunică federația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel