Andrei Huțuleac, revelația scenei românești, INTERVIU de colecție

Câştigătorul premiului pentru cel mai bun actor în rol principal la Gala UNITER din acest an discută cu jurnalistul TVR Claudiu Lucaci despre încrederea în propria valoare şi modelele de viaţă ale tinerilor, duminică, 14 mai, de la ora 14.30, la TVR 1 şi pe TVR+.

„Contrar posibilelor aşteptări, discuţia de la Ultima ediţie nu se va axa atât în jurul Galei UNITER, ci va fi, mai degrabă, despre şansele unui tânăr actor din România de a ajunge la vârful carierei sale artistice şi despre cât mai este de important să crezi în propria valoare, într-o societate ce pare să servească tot mai mult mercantilismului şi căutătorilor de senzaţional", dezvăluie Claudiu Lucaci.

Războiul generaţiilor este un alt subiect pe care jurnalistul TVR îl aduce în discuţia cu tânărul actor, în dorinţa de a afla cât de mult mai contează arta pentru generaţia tânără, pentru care pare să primeze fuga după bani şi acces facil în funcţii publice. Mai pot fi oameni ca Andrei Huţuleac modele pentru tinerii care urmăresc mondenul şi distracţia ieftină? Care este părerea tânărului laureat UNITER despre aceste subiecte aflăm duminică, la Ultima ediţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel