Andrei Gheorghe a murit. Moment șocant: Duceți-vă dracului!

Scutaru Cristina / 20 Martie 2018 / 00:08 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

În urma unei emisiuni difuzate la Radio România Actualități la finalul anului 2017, invitatul Andrei Gheorghe a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa ascultătorilor. A fost cel mai recent scandal mediatizat.

Andrei Gheorghe s-a adresat ascultătorilor astfel: "duceți-vă dracului în pădure, duceți-vă în peșteri, violați dinozauri". Toate aceste lucruri s-au întâmplat în direct, pe postul național de radio.

"Este pentru prima dată în istoria radioului public când, pe post, sunt folosite cuvinte jignitoare la adresa publicului ascultător", a transmis colectivul jurnaliștilor din Radio România.

Andrei Gheorghe a reacționat după cele întâmplate la radio.

"Acuma vreo trei săptămîni am acceptat invitația domnului Alexandru Rusu la o emisiune moderată de acesta între orele 23 și 02. Reacția imbecilă ne devoalează primitivismul instituției. Limbajul de asemenea. Citatul trunchiat și neinteligibil este o parte dintr-o discuție în care tradiției, cu a sa întoarcere către trecut, îi opuneam progresul ca unica alternativă viabilă, altfel am continua să trăim in peșteri.

Fățărnicie și lecții de profesionalism este ceea ce primim de la Radio România. Adică niște ratați în meserie, slugi sordide și suflete istovite care își terfelesc ascultătorii, lupta ferm pentru dreptate). Cât despre cuvintele de nedescris nu le-am prea identificat în text. Scuze domnului Rusu și domnului Preda și regrete că trebuie sa lucreze cu așa niște cretini.

Ascultați și voi seria de fonfăiți, fleoșcăiti și vorbitori cu proteza uitată la buda și gânditi-vă cum acești specialiști ronțăie anual bugete mai mari ca Pro TV-ul și Antena la un loc. Emisiuni care să spună ceva?

[citeste si]

Spălarea de cadavre. Umor? Glume cu uac, uac, uac. Informații? Mai bine efemeride.ro. Cea mai nereformată, mai îmbătrânită in rele și mai toxică gașca din romania lucrează la stat, la radio, la TVR și la Agerpres. Specialist în media cu tulnice" a scris omul de radio pe contul său de pe o rețea de socializare.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27