Andreea Sava: Ce să NU mănânci în niciun caz dacă ți se face foame noaptea

Bogdan Cotigă / 20 feb 2019 / 17:50 Salveaza PDF Comentarii

"Bine e să mâncați cu 4 ore înainte de culcare. De la această masă până vă culcați, să beți doar apă sau ceai. Asta e cazul ideal, din mai multe motive", a scris jurnalista Antenei 3 pe blogul său. 

"Acum, însă, nu discutăm cazul ideal pentru că viața nu este ideală. Cei mai mulți mănâncă dezorganizat și ajung seara lihniți de foame. Eu, una, nu pot adormi înfometată deci știu cum e. Cum nu sunt aici ca să vă țin lecții ci încerc să vă ajut să vă fie puțin mai ușor sau mai bine, după ce v-am spus ce puteți mânca noaptea fără să vă îngrășați, găsiți pe acest blog la categoria Nutriție mai multe articole pe temă, am zis că v-ar ajuta și o listă cu ce să NU mâncați noaptea ca să nu vă îngrășați.

Pe principiul că, dacă nu aveți prin casă alimentele recomandate de mine, să știți cum s-o luați prin excludere și să ieșiți la liman cu ce aveți." Citiți AICI despre ce alimente nu trebuie să le mâncați noaptea. 

VEZI ȘI:

Andreea Sava: 3 ponturi pentru a obține abdomen plat mai repedeTe-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27