Andreea Marin îi răspunde Iuliei Albu: Tare supărată sunt

andreea-marin
andreea-marin

Iulia Albu, în calitate de  fashion-editor, a criticat stilul vestimentar pe care Andreea Marin l-a adoptat pentru o ieșire la un eveniment monden.

Iulia Albu a spus despre vestimenția "Zânei" că are mult prea mult mov,  că are plicul din imitație de piele de șarpe, made in China, că pantofii pe care îi are nu trebuie să fie purtați niciodată la mov, că pălăria este pentru exterior și, în final, i-a spus că degeaba pozează ca o divă.

Andreea Marian i-a răspuns Iuliei Albu, pe pagina e socializare.

Iată mesajul:

Tare suparata sunt! O sa-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma ca asa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozeaza in om serios, dar degeaba te primeste el in atelierul lui impresionant, facut doar sa-ti imbete privirile si sa profite de naivitate, sa iti arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac ca muncesc cu pricepere... acum stiu cum sta treaba , de fapt! Produsul finit pe care ti-l livreaza cu mandrie e de fapt o gentuta amarata facuta in China, pielea nu e piele, nu poti pacali un specialist. Gata, dau de pamant cu el si trag obloanele! Vroiam sa fiu diva si uite ce-a iesit!  Mai bine aveam in mana o ...gaina, maestre! Rusine, rusine, rusine , de trei ori!!! M-ati jignit, iar pentru rusinea adusa nu las lucrurile asa: va sterg definitiv din lista mea de prieteni!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel