Andreea Marin, detalii privind noul job: Am ales radioul

Andreea Marin și-a surprins, marți, fanii virtuali cu un anunț privind cariera sa. Fosta "Zână a Surprizelor" își argumentează, de asemenea, opțiunea, precizând că este un mediu "sănătos și curat, creativ, pentru întreaga familie". opțiunea.

"Prieteni dragi, nu v-am spus, caci am tinut cu emotie aceasta poveste frumoasa ce s-a nascut saptamana aceasta pana astazi, am vrut ca filmarile sa fie gata inainte de a va aduce vestea, una de suflet pentru mine. De multa vreme, simt sa impartasesc cu voi intr-un mod inedit ceea ce invat de la viata zi de zi si imi face bine, imi aduce lumina in interior si bucuria de a vedea seninul. As vrea sa ne ajutam unii pe altii sa pretuim ce traim, atunci cand ne redescoperim sau cand avem profunde schimbari ce merita a-i molipsi si pe cei din jur", își începe anunțul Andreea Marin.

Ulterior, vedeta explică în ce va consta noul job și își exprimă speranța ca tot mai mulți români să i se alăture pentru a învăța împreună ce înseamnă "să prețuiești ce trăiești".

"Din mediul sanatos in care ma simt cel mai bine numit ACASA, in care traiesc acum dupa regulile sufletului meu si in armonie cu natura si cu cei dragi, va voi spune cateva istorioare din viata reala, zi de zi in timpul saptamanii, prin intermediul radioului si, in varianta video, in mediul virtual. Am ales radioul cu care eu si Violeta am crescut, ca mama si fiica, tocmai pentru ca Radio Itsy Bitsy (http://www.itsybitsy.ro) este un mediu sanatos si curat, creativ, pentru intreaga familie. Am invatat cat de important e sa iti pastrezi mintea limpede, trupul sanatos si sufletul curat, de aceea imi doresc sa invatam impreuna, de aceasta data, ce inseamna sa pretuiesti ce traiesti. De luni, de pe 18 mai, ne auzim de 2 ori de zi, de la 10,40 si 16,40. Va imbratisez cu drag! Dati de veste mai departe mamicilor, taticilor, bunicilor:)! Revin cu detalii frumoase! Multumesc tare mult Avon pentru sustinerea ideii "Pretuieste viata"!", a scris, marți, pe Facebook, Andreea Marin.

Mihai Bendeac, foc și pară pe Andrei Gheorghe, din cauza celor declarate despre Gabriel Cotabiță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel