Andreea Marin Bănică: “Visez să aduc pe lume și un băiețel!”

Andreea Marin Banica - Kanal D (1)
Andreea Marin Banica - Kanal D (1)

Într-o nouă ediție a celui mai îndrăgit jurnal monden al vedetelor de la Kanal D, “D Paparazzi”, duminică, 1 aprilie începând de la ora 19.45, Andreea Marin Bănică poate fi admirată pozând pe o plajă din Dubai, după care mărturisește care este cel mai mare vis al ei.

Adelina Pestrițu, gazda emisiunii “D Paparazzi”, va prezenta telespectatorilor o ipostază inedită a Andreei Marin Bănică aflată la o ședință foto de excepție în Dubai, unde poartă  ținutele vestimentare ale Mirelei Stelea.

Într-un interviu în exclusivitate, transmis duminică, 1 aprilie 2012, începând cu ora 19.45, la Kanal D, Andreea Marin Bănică  a vorbit despre importanța hainelor în viața ei.“Hainele sunt facute sa te imbrace, sa le porti cu placere, dar nu mai mult decat atat!”.

Tot atunci, Andreea le va dezvalui telespectatorilor care este cel mai mare vis al ei. “Visez sa aduc pe lume si un baietel, dar e un vis indepartat. Il las pe Dumnezeu sa isi faca treaba, spun asta pentru ca mie mi-a fost greu sa o aduc pe lume si pe Violeta si problemele de sanatate si-au spus cuvantul”, a mărturisit Andreea Marin Bănică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel