Andreea Esca, făcută praf. "Regina neîncoronată a mediocrității"

Andreea Esca a fost făcută praf de o bloggăriță.

Lidia Marinescu nu s-a sfiit deloc, atunci când a scris articolul "Andreea Esca, cea mai mișto femeie mediocră", să o critice dur pe celebra prezentatoare, pe motiv că vedeta este doar o femeie banală, care nu iese cu nimic în evidenţă.

"Nu ai cum să o urăști pe Andreea Esca. Pur și simplu nu există motive să o urăști, oricât de mult ai căută. Nu a umblat cu tot felul de dubioși și nu are povești sordide de amor. Nu o arde prin cluburi și alte locuri glossy sau glamour. Nu e nici stridentă, nici vindicativă, nu și-a primit titlul de vedetă prin eforturi și sacrificii pe care să ni le scoată pe ochi. Nu! Andreea Esca este regina neîncoronată a mediocrității. Ea este răzbunarea oamenilor fără un talent aparent și fără picioare lungi sau poze în Playboy. În afară de câțiva dilii care comentează pe profilul ei de facebook, nu ai cum să spui că Andreea Esca este o fabuloasă. Nu ai mai nimic de spus. Ea e doar ea.

Acest articol este un omagiu adus mediocrității. Noi, cei 99,99% din pământeni, cei care știm că suntem destinați mediocrității, ar trebui să o divinizăm pe această femeie. Ea a reușit să facă atât de multe cu atât de puține. Dacă ea poate, putem și noi? Firește că nu. Noi trebuie să acceptăm că suntem mediocri. 

Revenind la eroina noastră, mă tot întreb cine e Andreea Esca? Și cu ce se ocupă ea? Femeia zâmbește. Dar când spun zâmbește, păi zâmbește cu totul. Complet. Irefutabil. Ar putea să facă și cursuri de zâmbete. E singura ei calitate. Talentul ei nedescoperit. Andreea, zâmbește-ne! Și atât", a scris Lidia Marinescu despre Andreea Esca. Întreaga postare o găsiți aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel