Andreea Berecleanu, mărturisire, după nouă ani de Observator: Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat...

Andreea Berecleanu a împlinit nouă ani de când se află la pupitrul știrilor Observator, de la Antena 1. Prezentatoare tv a transmis un mesaj.

"Azi sunt 9 ani de când prezint Observator 19. Şi anul acesta sunt 16 ani de când am venit la @Antena 1. Cu ce a fost înainte, sunt 26 în total. De jurnalism, de presa scrisă, de radio, de tv. Şi fiecare etapă, fiecare implicare a mea a fost şi este 100%. Disciplină, pasiune, seriozitate, încredere şi forţă. Şi de ce nu, eleganță. Nu prea fac bilanţuri, nici măcar în viaţa personală. Nu am numărat, nu am comparat, am făcut paşi, toţi înainte. Şi trăiesc mereu cu emoţie şi bucurie tot ce soarta îmi scoate în cale. Pentru că există un destin pentru fiecare", a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

"Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat"

"Nimic din toate acestea nu s-ar fi întâmplat la fel de bine şi de frumos dacă nu existau oameni importanţi alături de mine. Eu îi ştiu. Şi ei mă ştiu. Familia mea, prietenii mei, colegi, directori. O altă constantă fără de care nu puteam să ajung aici sunteţi voi. Nu doar cei prezenţi aici, în social media, dar şi cei care nu au conturi, de la oraş şi până la sat. În Bucureşti ne întâlnim mai des, vă ascult, nu refuz niciodată să facem fotografii, selfie-uri, pe vremuri vă citeam scrisorile, acum vă citesc comentariile, vă înţeleg. Aşa cum şi voi mi-aţi fost alături mereu. Atât prin prezența în faţa televizoarelor, dar şi atunci când am trecut prin momente mai grele. Sunt recunoscătoare! Să vă fie bine, să fiţi împliniţi acasă şi la serviciu, să aveţi oameni buni în preajmă, să vă bucuraţi de viaţă!", a mai scris prezentatoarea tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel