Andreea Bălan, desființată de Raluca Bădulescu. A făcut-o și bătrână și cel mai prost îmbrăcată din România: Să înțeleagă un lucru!

Foto: Youtube
Foto: Youtube

Raluca Bădulescu a dat cărțile pe față și a făcut-o de râs în fața întregii țări. Cine e cel mai prost îmbrăcată vedetă din România.

Alex Velea o BATE pe "Lori din Onești". Val de atacuri după maneaua cu Salam: Bătaie de joc / Văd că aveți echipă mare, cât luați pentru ridicarea unei case la roșu?

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai cunoscute contestatare ale vedetelor, în ceea ce privește stilul vestimentar, iar de-a lungul timpului a criticat o mulțime de artiști și artiste din showbiz care de multe ori au deranjat. 

Invitată în platoul emisiunii "40 de întrebări" de la Kanal D, Denise Rifai a provocat-o pe Raluca Bădulescu să spună care este cel mai prost îmbrăcată vedetă din România.

Raluca Bădulescu a făcut-o de râs. Cine e cel mai prost îmbrăcată vedetă de la noi

"Complicată întrebare pentru că sunt mai multe. Artistele acestea de noua generație sunt. Cred că sunt două tipuri de vedete mai prost îmbrăcate: artistele astea mai tinere, dar care au o scuză pentru că sunt la început de drum și se află într-o căutatre stilistică, apelează la diverși stiliști, azi la unul, mâine la altul, fiecare cu stilul lui... Am avut multe dintre ele pe care le-am criticat la rubrica de la ”Teo Show”, de la Nicole Cherry la Andreea Bălan.

Uite Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu, și mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de o mie de ori discuții cu Andreea Bălan, suntem învățați cu chestia asta, dar trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta.

Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei: hainele și stilul sunt una, mai ales ei ca artiști ar trebui să fie foarte preocupați de imagine și să apeleze la stiliștii care le pun în valoare personalitatea. Există și artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. Și există damblaua asta de a-i copia pe cei de afară.

Nu trebuie să mai copiem, ci să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei. Să nu mai ia totul personal! Ne întâlnim la evenimente si spun: ”Ce-ai avut cu mine de ai spus că nu-mi stă nu știu ce bine...", a afirmat Raluca Bădulescu la "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Pierdut TIGRU "nu foarte agresiv". Felina are zgardă la gât și e ușor de recunoscut. Caz hilar în Houston

Raluca Bădulescu a desființat-o pe Andreea Marin

Jurata "Bravo, ai stil" a dezvăluit într-un alt interviu că are "o boală" pe Andreea Marin și a desființat-o în direct. 

"Ce să zic?! Geanta e prea mare, nu are nicio legătură cu pantofii. Nefericită combinaţie… Andreea Marin a avut ţinute bune doar în editoriale. În viaţa de zi cu zi, nu se îmbracă bine. Eu am boală pe ea pentru că a fugărit nişte câini pe stradă", a declarat Raluca Bădulescu, în direct la Teo Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel