Pierdut TIGRU "nu foarte agresiv". Felina are zgardă la gât și e ușor de recunoscut. Caz hilar în Houston

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Un tigru este căutat peste tot în Houston.

Alex Velea o BATE pe "Lori din Onești". Val de atacuri după maneaua cu Salam: Bătaie de joc / Văd că aveți echipă mare, cât luați pentru ridicarea unei case la roșu?

Un tigru aflat în libertate, care a îngrozit locuitorii din Houston, Texas, este în continuare căutat, iar proprietarul său a fost arestat, a declarat marţi poliţia locală, relatează AFP, citează Agerpres.

"Tigrul nu a fost încă localizat", au precizat forţele de ordine din cel mai mare oraş din Texas pe contul lor de Twitter.

Presupusul proprietar al acestuia, un tânăr de 26 de ani implicat într-un caz de crimă, care fusese eliberat condiţionat, este acuzat că a fugit de ofiţerii veniţi la locuinţa sa să-l aresteze, luând animalul în maşină. Potrivit avocatului său, tigrul nu îi aparţine.

Prinţesa Diana, dezvăluirile care "vor supăra Palatul Buckingham". Peste ȘASE ore cu adevărul lui Lady Di: A torturat-o / Era îngrozită de Regină

Felina are o zgardă la gât



Felina aflată în libertate, cu o zgardă la gât, a fost văzută duminică rătăcind pe străzile unui cartier al oraşului, fiind filmată de vecini uimiţi să vadă un tigru în grădina lor.

Un poliţist din cartier, care nu era de serviciu însă fusese informat despre situaţie, a intervenit pentru a încerca să controleze animalul, îndreptând arma către el. "Nu am vrut să-l împuşc", a declarat el apoi pentru televiziunea locală KHOU. "Nu părea foarte agresiv", a mai spus el.

În oraşul Houston, spre deosebire de unele localităţi din jur, deţinerea unui astfel de animal sălbatic în locuinţă nu este autorizată.

Costin Pity s-a RETRAS de la Românii au Talent. A făcut aceeași figură și la iUmor, în 2016. Cum a reușit că tragă în țeapă PRO TV și Antena 1

O mulțime de tigri crescuți în captivitate



Cu toate acestea, în statul Texas există un număr semnificativ de tigri crescuţi în captivitate. Legea statului permite deţinerea unui astfel de animal, cu condiţia să fie înregistrat şi să fie ţinut închis, în condiţii de siguranţă.

În 2014, WWF a estimat că aproape 5.000 de tigri trăiau în captivitate în Statele Unite, mai mult decât populaţia de tigri sălbatici la nivel mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel