Andra: “Când eram mică îmi doream să fiu Monica Anghel!”

Adelina Pestrițu propune telespectatorilor emisiunii “D Paparazzi”, o ediție specială, unde starurile mioritice dezvăluie cine le-a fost idoli în copilărie. Fie că este vorba de Andra, Pepe, Ellie White, Roxana Ionescu sau Bogdan Vladău, toți vor face declarații despre cei al căror exemplu au dorit să-l urmeze, duminică, 19 februarie, începând cu ora 19,45, la Kanal D

“Când eram mică îmi doream să fiu Monica Anghel! O iubesc și ea știe lucrul ăsta!” a spus Andra. Pepe, Ellie White, Roxana Ionescu și Bogdan Vladau sunt doar câțiva dintre cei care ne-au surprins cu preferințele lor. Răspunsurile puteți să le aflați duminică, de la 19.45, în emisiunea D Paparazzi.

De ce Mihaela Rădulescu nu poate purta numai negru sau care este cea mai mare problemă vestimentara a femeilor în opinia Danei Budeanu, sunt întrebări la care răspunsul se poate afla doar la Kanal D, la emisiunea ”D Paparazzi”.

Prezenta la un eveniment de moda, Mihaela Radulescu a dezvaluit reporterilor D Paparazzi ca ii pasa de felul in care arata, iar cel mai bine se simte intr-o tinuta neagra. “Imi pasa foarte tare de cum arat, imi pasa de imaginea mea. Daca ar fi dupa mine m-as imbraca numai in negru, dar nu prea mi se da voie”. Cine sunt cei care se impotrivesc dorintei Mihaelei, veti afla duminica de la 19.45, la Kanal D. Tot atunci, celebrul stilist Dana Budeanu ne marturiseste care este cea mai mare problema vestimentara a femeilor. “O femeie trebuie sa se simta bine in ceea ce poarta, dar trebuie sa aiba si un pic de curaj, asta e singura problema pe care o intalnesc cel mai des, femeile nu au curaj deloc”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel