Ana-Maria Roman (Antena 3), adevărul despre o declarație care a stârnit vâlvă

Ana-Maria Roman, reporter pe justiție la Antena 3, este mai mereu la DNA. Nici bine nu se trezește din somn că deja trebuie să intre în breaking news. Chiar și așa, știrile de ultimă oră nu o mai iau de mult timp prin surprindere.

"Pentru un jurnalist pe justiție înseamnă trezirea la scurt timp după începerea perchezițiilor într-un dosar penal important și primul breaking news dat prin telefon. Din pat, deoarece din momentul în care anunț perchezițiile până la intrarea în direct trec maximum două minute. Apoi, urmează nebunia: zeci de telefoane date la surse și sute de telefoane primite din redacție cu întrebări. Plus alte intrări prin telefon. Pe toate le rezolvi în timp ce te îmbraci. Niciodată nu reușesc să fiu gata la timp și să ajung la 9 la DNA pentru a da primul live de la fața locului. Îl dau tot prin telefon din mașină. Urmează transmisii în direct de la DNA, de fiecare dată când apar informații noi – o dată sau de mai multe ori pe oră. În justiție, o zi infernală atrage după sine mai multe zile infernale, în funcție de cât de mare e dosarul", a spus Ana-Maria Roman într-un interviu acordat pentru QMagazine.

[citeste si]

Întrebată despre postarea care a stârnit vâlvă pe Internet legată de tragedia de la Colectiv, jurnalist a spus: "Povestea cu postarea a fost o lecție. Profesional, nu am fost afectată, însă uman, eu fiind o fire mai sensibilă, da. Tocmai trecusem de o noapte groaznică, cu momente în care am crezut că o să clachez, a fost pentru prima oară când am sunat în redacție să spun că nu mai pot. Înghețasem, pe la 7 eram cu lacrimi în ochi, ca la ora 9 dimineața să ajung, în sfârșit, acasă. A fost un efort imens, ore de concentrare intensă pentru a te menține coerent și rațional, in transmisii live, în mijlocul unei tragedii de o asemenea amploare. Am fost bucuroasă că am reușit să rezist. Am vrut să spun că sunt mândră de meseria mea. De aceea m-am și referit la ea ÎN GENERAL, dând și alte exemple. M-am exprimat greșit. De altfel, am și editat la scurt timp, dar un „prieten", din listă, s-a grăbit să facă o captură cu pagina mea personală și să o răspândească. Am avut noroc cu prietenii și oamenii care mă cunosc și care mi-au luat apărarea. Și nu doar ei".

Întregul interviu poate fi citit AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel