Șampanii scumpe în Mamaia. Mircea Badea: Au înghițit gogomănia cu tot cu cârlig

Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!

Mircea Badea spune că ipoteza pe care a lansat-o, referitoare la faptul că în cluburile de fițe nu s-ar fi comandat de fapt șampanii cu prețuri de 100 000 de euro, se confirmă în urma unei informări de la ANAF. 

 

Realizatorul Antena 3 spune că se vorbea despre respectivele șampanii doar pentru a face o imagine pe care să și-o dorească acei copii de bani gata. 

El a citit în acest sens o serie de date de la ANAF referitoare la încasările și profiturile cluburilor de pe litoral în vacanța de 1 mai. 

„3.7 milioane de euro, 16 cluburi, nu-s puțini bani, dar nu mă dă nici pe spate să zic wow. Mulți bani, dar stați că se vehiculau niște sume atronomice. (...) În cel mai mare club, 270.000 de euro încasări. Au și cheltuieli. Ca să-l aduci pe Gianluca Vacchi da-i mormănoiul. Asta ce vorbim noi sunt încasări, nu profit. Nu e nici pe departe cum era din PR acum câteva zile. Fiscul spune că nu s-a vândut nicio sticlă de 100.000 de euro. Ce șoc. Mai ales pentru cei care au înghițit gogomănia cu tot cu cârlig. V-am spus de atunci că e PR doar pentru a da o imagine dezirabilă pentru copiii de bani gata: Să fim și noi acolo. Absolut previzibil pentru că altfel ar fi apărut bonul fiscal. Deci am avut dreptate”, a comentat Mircea Badea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel