EXCLUSIV  AMENZI șoferi Sectorul 6. Cine îi toarnă pe oamenii care NU au unde parca

Procese verbale
Procese verbale

După ce am semnalat faptul că polițiștii au dat amenzi mari în Sectorul 6, pe Strada Grințieșului, Gorjului, Militari, pentru parcare ilegală, Direcția Generală de Comunicare și Relații Publice, Sectorul 6, a transmis un punct de vedere.

Din dreptul la replică transmis reiese faptul că polițiștii i-au amendat pe șoferi după ce au primit reclamații de la oamenii care stau în zonă. Așa cum vă spuneam, marți au fost lăsate amenzi în parbriz pentru șoferi, adică de plătit sume cuprinse între 580 și 725 de lei. 

"Referitor la articolul „Amenzi mari pentru șoferii din Sectorul 6. Bilețele-surpriză în geamul mașinii”, apărut în data de 09.01.2018 pe site: www.dcnews.ro și în mediul retețelor sociale online, facem următoarele precizări:

Locatari de la adresa menționată în articol (Strada Grințieșului, Sectorul 6) au formulat o serie de sesizări, reclamând parcarea neregulamentară pe trotuar a unor autovehicule.

În acest sens, petenții au solicitat sprijinul Poliției Locale Sector 6 pentru a rezolva această problemă, prin care este îngreunată circulația pietonală aferentă zonei menționate. Un alt punct sesizat a fost greutatea cu care se deplasează printre mașini și pe trotuarele ocupate de autoturisme mamele cu cărucioare și vârstnicii.

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului, măsurile luate în prealabil fiind cele de informare cu privire la normele încălcate.

Pentru o completă și judicioasă cunoaștere a speței, vă facem cunoscut faptul că în anul  2016, normele de circulație rutieră au fost modificate prin H.G. 965/2016, respectiv art.142 lit.n din OUG 195/2002, având următorul cuprins:

Art. 142. Se interzice oprirea voluntară a vehiculelor:

(...)

“n) pe trotuar cu excepția situației în cazul în care administratorul public a executat amenajări care respectă prevederile art.144 alin. 2 și 3” " - a transmis Primăria Sector 6.

[citeste si]

Oricum, situația nu s-a rezolvat. Oamenii preferă să plătescă amenzi, deși sunt mari, pentru că nu au încotro. Nu au unde să parcheze. Și la această oră, trotuarul cu pricina este plin de mașini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel