EXCLUSIV  AMENDĂ ANTENA 3, ANULATĂ. Radu Herjeu, CNA: Pe pagina lui Mircea Badea eram înjurat...

Antena 3
Antena 3

Radu Herjeu, jurnalist cu experiență de 21 de ani, în prezent membru CNA, a fost invitat la interviurile DCNews, unde a vorbit despre multe aspecte. 

Întrebat despre acuzațiile ce i se aduc că este partizan cu televiziunile la care a muncit, Radu Herjeu a dezvăluit că sunt acuzațiile din toate direcțiile. 

[citeste si]

”Televiziune la care am lucrat mă acuză că am ceva cu ele. Pe mine mă amuză. În ziua în care primeam înjurături că susțin Antena 3, am aflat din Antena 3 că există o mare preocupare cum că eu am ceva cu ei și de asta propun atâtea amenzi la adresa lor. Când am anunțat că s-a anulat o amendă pentru Antena 3 pentru protestele de anul trecut, am anunțat pe Facebook acest lucru. A fost o amendă pe care am considerat-o justificată, n-am propus-o, dar am votat-o, o amendă medie de 50.000 de lei. Când am anunțat acest lucru, pe pagina mea am fost înjurat că susțin Antena 3, iar pe pagina lui Mircea Badea eram înjurat că am propus și am dat amendă Antenei 3.”

”Surprize majore”

”Pe blogul meu, există o statistică a amenzilor propuse de mine. Peste jumătate din amenzilor date de CNA în ultimii trei ani sunt propuse de mine și mai poate să constate că nu există o televiziune centrală care nu a luat o amendă propusă de mine. Mai există o statistică cu cuantumul amenzilor propuse de mine. Și acolo, pentru cine de bună credință, vor fi câteva surprize majore.” a spus membrul CNA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel