Urmărește emisiunea live


Ambulanță în șanț în urma unui accident cu un autoturism. O șoferiță a fugit de la locul accidentului

Ambulanță în șanț în urma unui accident cu un autoturism. O șoferiță a fugit de la locul accidentului. Foto cu caracter ilustrativ.
Ambulanță în șanț în urma unui accident cu un autoturism. O șoferiță a fugit de la locul accidentului. Foto cu caracter ilustrativ.

O ambulanță ce se afla în misiune a ajuns într-un șanț în urma unui accident grav produs pe un drum din Maramureș. 

Polițiștii din Maramureș au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ186, pe raza localității Bârsana.

”Din primele cercetări efectuate la fața locului,  polițiștii au constatat că o ambulanță, care se deplasa din direcția Oncești spre Strâmtura, în timp ce se afla în depășirea unei coloane de autoturisme și având semnalele acustice și luminoase în funcțiune,  a intrat în coliziune laterală cu un alt  autoturism, care intenționa să efectueze un viraj spre stânga. Ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă pe partea stângă a sensului de mers, fiind proiectate în șanțul de pe marginea părții carosabile”, se arată într-un comunicat de presă. 

A părăsit locul accidentului 

Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, iar după scurt timp, la fața locului s-a prezentat o femeie de 32 de ani din Bârsana, care a declarat că ea s-ar fi aflat la volanul autoturismului în momentul producerii evenimentului rutier.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

O victimă 

În urma impactului a rezultat vătămarea unei femei de 34 de ani din Leordina, care se afla în compartimentul din spate al ambulanței. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel