Amazon, prima furgonetă pentru livrare 100% electrică

Amazon a prezentat prima furgonetă pentru livrare 100% electrică. Gigantul de e-commerce speră să aibă 10.000 de maşini până în 2022.

Compania celui mai bogat om din lume trece la furgonete electrice. Amazon a prezentat vehiculul cu care vrea să ajungă la clienţi. A fost construit de Rivian, un startup care a fost lansat în 2018, dar are deja investiţii de 2.5 miliarde de dolari, scrie Mediafax. 

Amazon şi-a surprins proprii curieri cu prezentarea furgonetei

Amazon nu a dezvăluit detalii despre autonomia bateriei, dar a anunțat că furgoneta are tehnologii de ultimă generaţie. Acesta va avea camere în exterior, iar imaginile vor fi afişate pe un display. Astfel, şoferul va avea informaţii la 360 de grade în afara maşinii. Desigur, asistentul vocal Alexa va fi şi el prezent.

Proiectul Amazon şi Rivian este legat de eliminarea emisiilor

„Avem o oportunitate acum să setăm standardul. E dificil să nu observi schimbările din jurul tău. Suntem la un punct de cotitură în istoria umanităţii în care acţiunile noastre modifică radical şi fundamental natura şi felul în care simţim viaţa pe planetă. Schimbăm clima. Momentul în care trebuie să facem schimbarea este chiar acum”, a declarat R.J. Scaringe, CEO Rivian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel