Alina Pușcaș, REVOLTĂ la adresa autorităților. Doi urși, lângă piscina copiilor ei: Cât mai trebuie să așteptăm? E ruletă rusească, care pe care?

Foto: Youtube Acces Direct
Foto: Youtube Acces Direct

Alina Pușcaș, prezentatoarea "Te cunosc de undeva" a trecut prin momente cumplite. 

Andreea Bănică, clipe de panică în mall: Demisionez! Nu vreți să știți ce a fost la gura mea

Alina Pușcaș a tras o spaimă de zile mari, după ce, cei trei copii ai ei, cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, au fost în pericol. 

Aflată în vacanță pe Coasta de Azur, la o nuntă cu ștaif, alături de soțul ei, stomatologul Mihai Stoenescu, vedeta și-a lăsat copiii la casa de vacanță de la Sinaia. În curtea locuinței unde stăteau cei trei copii a pătruns, însă, o ursoaică cu puii săi. Alina a trăit șocul vieții când a văzut imaginile cu urșii și copii săi, așa că s-a întors val-vârtej în țară.

Ursoaica se plimba în curte

 

În acest context, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva" trage un semnal de alarmă pentru autorități.

"În momentul în care mă pregăteam să plec către București, în curte se plimbau o mamă urs cu un ursuleț. Ei sunt foarte drăguți în mediul lor, de la distanță sau la televizor, dar nu și în curtea ta atunci când ai trei copii mici care nu conștientizează pericolul", a spus Alina Pușcaș, pe Instagram.

Alina Pușcaș, revoltă la adresa autorităților

Ajunsă în țară, Alina Pușcaș a transmis un semnal de alarmă în direct la Acces Direct. 

"Partea bună e că nu s-a întâmplat nimic, că erau baricadați în casă, casa nu era în vârf de munte, casa era la două străzi de centrul orașului din Sinaia. I-am lăsat 6 zile acolo, dar între timp am aflat că și-a făcut culcușul în curtea casei, sub balcon. Venea zi și noapte și ne bazam pe câini că ar auzi și că ar da un semnal de alarmă", a declarat vedeta, la Antena 1.

"Cât mai trebuie să așteptăm? Eu încerc să refuz să cred că în România se schimbă ceva numai în cazul în care apar mega tragediile"

"Oare ce trebuie să facem? Cât mai trebuie să așteptăm? Eu încerc să refuz să cred că în România se schimbă ceva numai în cazul în care apar mega tragediile, exact cum a fost și în cazul Colectiv. Chiar suntem în situația în care în problema urșilor este un fel de ruletă rusească? Care pe care? Mă întreb dacă cei care decid aceste legi legate de protecția urșilor, dacă ei ar fi în situația în care unul dintre membrii familiei ar fi ucis de un urs, ar mai proceda la fel? Oare cum ar fi?", a mai spus Alina Pușcaș, revoltată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel