Andreea Bănică, clipe de panică în mall: Demisionez! Nu vreți să știți ce a fost la gura mea

Foto: Instagram Andreea Banica
Foto: Instagram Andreea Banica

Andreea Bănică a avut parte de o experiență neplăcută, după ce a rămas blocată în incinta unui mall. Artista le-a povestit totul fanilor.

Andreea Raicu, primele declarații despre sarcină: Vrei să naști la TV?

Andreea Bănică a trecut prin momente tensionate, după ce a rămas blocată în incinta unui mall, timp de câteva minute.

Artista le-a povestit totul fanilor pe rețelele de socializare. După ce a petrecut câteva ore în sala de sport a vrut să se îndrepte spre casă, însă a avut o surpriză atunci când a văzut că tichetul de la parcare nu funcționează, astfel că nu putea ieși din mall. 

În acel moment, Andreea Bănică a plecat să caute pe cineva care să o ajute, însă nu găsea niciun angajat al mall-ului, lucru care a enervat-o la culme.

"După ce m-am antrenat două ore jumătate, aproape trei astăzi, fiți atenți ce pățesc eu. Deci mă învârt de atâta timp să găsesc pe cineva de la security ca să pot să ies din mall și cred eu că acești domni de la security se află la meci, pe terasă. Mi-a spus cineva, mi-a vândut un pont, să mă duc să caut. Primul om de la security care îmi iese în cale, nu vreți să știți ce a fost la gura mea. Rău e să fii obosit și să cauți pe cineva în tot mall-ul să poți să pleci. Demisionez!”, a spus Andreea Bănică pe InstaStory, potrivit Spectacola.ro

"Era părăsire de post"

În cele din urmă, vedeta a reușit să găsească ajutor, însă atitudinea paznicului nu a fost una pe placul artistei. Cu toate astea, Andreea Bănică a reușit să plece spre casă.

"Am ajuns acasă până la urmă, m-am plimbat ceva în mall-ul acela, am găsit pe cineva de security și îmi spune așa, de ce n-ați fost la parter, avem un coleg acolo. Am fost la parter, nu era colegul, era părăsire de post, nu era colegul, era plecat, poate o fi fost omul la baie. Îmi spune foarte drăguț așa că pe spatele tichetului sunt două numere de telefon, iar la care eu așa mă gândesc, oi fi eu blondă, dar dacă n-ai baterie la telefon, cum ieși din mall, cum?”, a mai povestit Andreea Bănică.

Cum își câștiga Andreea Bănică banii înainte de a fi celebră: Lângă calea ferată stăteam

La 42 de ani, Andreea Bănică are o carieră impresionantă și o familie frumoasă și doi copii. 

De când are succes pe plan muzical, vedetei nu îi lipsește nimic, încă recent, artista a dezvăluit cum își câștiga banii înainte de a deveni celebră, în Eforie Sud. 

"Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică. Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut", a spus Andreea Bănică la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel