Alina Gorghiu, replică la criticile lansate de Crin Antonescu: Ne străduim...

Alina Gorghiu, co-președintele liberalilor, i-a transmis, joi, mulțumiri fostului lider al partidului, Crin Antonescu, pentru "observațiile" lansate de către acesta în urmă cu o seară la Realitatea TV, precizând că actuala conducere PNL se străduiește să se ridice la nivelul așteptărilor fiecărui membru al formațiunii politice. 

 

Întrebată, joi, la finalul reuniunii între liderii partidelor parlamentare pentru a discuta pe tema noului Cod fiscal, cum comentează declarațiile recente ale lui Crin Antonescu, potrivit cărora PNL nu prea are acțiuni, că așteaptă directive de la Palatul Cotroceni și că ar aputea avea soarta PDL cu Traian Băsescu, Alina Gorghiu a declarat: "Ne străduim să ne ridicăm la nivelul asteptarilor fiecărui membru al PNL și sunt convinsă că orice deficiență va fi reparată. Și eu, și co-președintele Vasile Blaga vrem binele acestui partid, sunt convinsă că îl dorește și Crin Antonescu și vom face toate lucrurile ca PNL să fie la același scor politic pe care îl are de opt luni de zile de când eu și co-preșeidntele Vasile Blaga îl conducem. Adică primul în opțiunile electoratului din România. (...)

Îi mulțumesc pentru observații, vom încerca să le analizăm cu maximă seriozitate", a declarat Alina Gorghiu, citează stiripesurse.ro.

Crin Antonescu îi face praf pe liberali: PNL nu arată deloc bine

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel