Alimente interzise în Uniunea Europeană? Cât de periculoși sunt acizii grași trans

Alexandru Ichim / 09 mai 2019 / 17:43 Salveaza PDF Comentarii
Grăsimi alimentare
Descriere foto: Grăsimi alimentare

Decizia Comisiei Europene de reducere a cantității de acizi grași trans din alimente este explicată pe înțelesul omului de rând de către nutriționista Mihaela Bilic, pe Facebook. Explicațiile ei vin pe fondul unor informații prost înțelese.

Acizii grași trans și decizia Comisiei Europene de reducere a cantității acestora din alimente fac obiectul unei postări detaliate, pe Facebook, a nutriționistei Mihaela Bilic.

Cât de periculoși sau nu sunt acizii grași trans vedeți în ARTICOLUL INTEGRAL PE DCMEDICAL.RO


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82