EXCLUSIV  Alexandru Petrescu, director general FNGCIMM, INTERVIU la DC News

Alexandru Petrescu, director general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), a fost invitat la DC News.

Interviul pe care ni l-a acordat fostul ministru îl puteți urmări miercuri, 4 aprilie, atât pe pagina Facebook DC News, cât și pe Youtube în acest articol, începând cu ora 11:00.

S-a discutat despre opțiuni sectoriale ale antreprenoriatului românesc, transfer de business de la generație la generație și educație financiară, potențialul de reușită al capitalului românesc în contextul unei globalizări din ce în ce mai acerbe, abordări de nișa, dar și perspective macroeconomice.

Experiență de peste 15 ani

Fost ministru al Economiei şi Mediului de Afaceri, Alexandru Petrescu are o experienţă managerială de peste 15 ani în companii de top, atât la nivel local cât şi internaţional.

A ocupat poziţii de conducere în instituţii financiare de prestigiu în sistemul financiar-bancar din Marea Britanie şi în importante companii româneşti, deţinând până anul trecut funcţia de director general al C.N. Poşta Română S.A.

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituție financiară nebancară, cu capital de risc, înființată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanțări, prin acordarea de garanții pentru instrumentele de finanțare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse. FNGCIMM instrumentează programe guvernamentale destinate relansării economice, dezvoltării mediului de afaceri, precum și creării și susținerii de locuri de muncă, funcționând ca o societate comercială pe acțiuni, cu acționar unic statul român, sub supravegherea prudențială a Băncii Naționale a României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel