Alexandru Cumpănașu, în emisiunea lui Ionuț Cristache: Nu vă e rușine?! Îmi cer scuze față de CNA

„Sunt revoltați”, a spus Alexandru Cumpănașu despre părinții Alexandrei, marți seară, în emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR 1.

„Sunt revoltați, sunt triști, sunt disperați”, a precizat Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei, despre părinții fetei, în urma tragediei de la Caracal.

„Vă vine să credeți că oameni de pe Facebook, mai nou, scriu că nu le pasă (n.r. părinților) pentru că nu au ieșit la televizor?! (...) Nu vă e rușine să spuneți lucrul ăsta? (n.r. Părinții) au decența, discreția, suferința pe care au stabilit să o poarte singuri. Nu fac circ. M-au lăsat pe mine (n.r. să vină la emisiuni) pentru că știu să gestionez o situație de comunicare cu presa”, a declarat Alexandru Cumpănașu, marți seară, la „România9”, emisiune moderată de Ionuț Cristache la TVR 1.

Cumpănașu a continuat: „Aveți voi idee ce e în sufletul părinților, nemernicilor?! Să spuneți că, dacă n-au ieșit să vorbească cu presa, să le spună două vorbe sau să plângă, înseamnă că nu le pasă... Nu vă e rușine, nesimțiților?! Îmi cer scuze față de CNA și dumneavoastră".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel