Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă: Acuzații de trafic de persoane și viol

Rodica Mitu / 19 aug 2019 / 18:18 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe Dincă
Descriere foto: Gheorghe Dincă

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus că acuzațiile inițiale ale procurorilor au fost de trafic de persoane, în ceea ce o privește pe Luiza, și de trafic de minori și viol, în ceea ce o privește pe Alexandra.

Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a spus că, la prima vedere, în dimineața zilei de 27 iulie 2019, când i-a fost prezentat lui Gheorghe Dincă, acesta i s-a părut îngândurat.

„M-am prezentat, i-am spus că sunt avocatul din oficiu, l-am rugat să-mi spună despre ce e vorba, nu mi-a dat foarte multe detalii, doar mi-a zis că nu e vinovat în raport cu acuzațiile. L-am perceput ca fiind o persoană îngândurată, l-am văzut stând foarte mult pe gânduri, am încercat să aflu mai multe înainte de o discuție oficială pe acuzații să văd ce-mi spune clientul. Din primul moment, la prima discuție, mi-a spus că este nevinovat și că nu are nicio legătură cu acuzațiile care i se aduc", a declarat primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la emisiunea "Marius Tucă Show".

Avocatul a dezvăluit și acuzațiile inițiale aduse de anchetatori.

„După o jumătate de oră, am fost invitați la procuror și s-a desfășurat un prim act de urmărire penală în acest caz. Acuzațiile inițiale au fost prezentate, în calitatea sa de suspect, au fost de trafic de persoane în ceea ce o privește pe Luiza Melencu și trafic de minori și viol pe Alexandra Măceșanu", a spus acesta.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24