Alex Coita, gest în emisiunea Oanei Zamfir după ce s-a zis numele lui Toader

Vineri seară, în emisiunea „Exces de putere” de la Antena 3, moderată de Oana Zamfir și Adrian Ursu, a existat un schimb de replici între Alex Coita și Ionuț Moșteanu (USR).

În cele ce urmează, vă redăm o parte din dialogul lor:

Alex Coita: Eu sunt de acord de principiu cu tot ce spune domnul Moșteanu și cu tot ce spun tinerii și mai puțin tinerii din USR.

Adrian Ursu: Sunteți de acord cu tot?

Alex Coita: De principiu. Principiu înseamnă principiu. Înseamnă că sunt niște valori fundamentale. Independența justiției este una dintre ele.

Adrian Ursu: Aia e o lozincă.

Alex Coita: (...) Problema este că, prin acțiunile domniilor lor, cei din USR - sau cel puțin din ce am văzut în această seară – nu fac decât să submineze independența justiției.

Ionuț Moșteanu: Cum, domnule Coita?

Alex Coita: Atunci când spuneți că vreți o justiție independentă și vi se aduc „n" dovezi că există probleme structurale...

Ionuț Moșteanu: Păi e un interviu, haideți să vedem un raport.

Alex Coita: Îmi permiteți, vă rog frumos, să termin. Nu sunt afiliat al unui partid politic, vă dau opinia mea de analist și de om căruia îi pasă de independența justiției. Ați ignorat, ani de zile, probleme structurale grave din domeniul justiției, care nu au făcut decât să șubrezească și mai mult justiția. Dacă dumneavoastră mergeți cu lozinci care nu au în spate nimic, veți asista și veți fi părtași la distrugerea sistemului de justiție din România. Problemele, dacă le ignori, nu dispar, să știți.

Ionuț Moșteanu: În ultimii doi ani, Tudorel Toader a făcut varză...

Alex Coita: Ei, bravo! (n.r. moment în care aplaudă rapid) Tudorel Toader a făcut varză. Și dumneavoastră ce ați făcut, domnule Moșteanu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel