Alessandra Stoicescu, invitata Marilor Întâlniri de la EXCELSIOR

Luni, 11 decembrie 2017, la ora 20.00, bucureștenii sunt invitați la cea de-a treia ediţie a Marilor Întâlniri de la EXCELSIOR, care o are ca protagonistă pe jurnalista Alessandra Stoicescu. Renumita realizatoare de televiziune și formator de opinie se va afla în dialog cu jurnalista Eveline Păuna, pe scena Sălii „Ion Lucian” a Teatrului EXCELSIOR.

Publicul este invitat să o întâlnească pe Alessandra Stoicescu așa cum nu a mai văzut-o până acum, altfel decât prin intermediul micului ecran, povestind cu generozitate despre acele mici și mari întâlniri semnificative care au contribuit la devenirea sa umană și profesională.

Cunoscută publicului român ca moderator și realizator al unor emisiuni de succes, dar și ca prezentator al jurnalelor de știri, Alessandra Stoicescu este și fondatoarea Intact Media Academy, proiectul educațional al trustului Intact, dedicat formării noilor generații de jurnaliști de televiziune.

Va fi o seară specială în care Alessandra Stoicescu va împărtăși publicului momente importante din activitatea sa în media, dar și clipe de emoție desprinse din campaniile sociale pe care le coordonează.

Biletele pot fi achiziționate online, aici http://www.bilet.ro/event.php?id=13253 sau de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28). Pentru detalii, puteți accesa: http://www.teatrul-excelsior.ro/ sau http://www.marileintalniridelaexcelsior.ro/.

Marile Întâlniri de la EXCELSIOR este un eveniment lunar care urmărește să ofere publicului șansa unor altfel de întâlniri cu personalități marcante din diferite domenii (cultură – teatru, dans, muzică, film – , comunicare, medicină, diplomație, economie ș.a.), care, prin pasiunea și rezultatele remarcabile ale muncii lor desăvârșesc elita profesională a României. Fiecare dintre cei invitați va destăinui momente-cheie din parcursul lor profesional și personal, iar fiecare ediție a Marilor Întâlniri va fi o fereastră deschisă spre acele mari întâlniri fundamentale care i-au ajutat să devină profesioniștii de astăzi.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin Teatrul EXCELSIOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel