Alessandra Stoicescu, declarații dureroase: Vă cer iertare

După multe zile în care a rămas tăcută, Alessandra Stoicescu a transmis un mesaj în legătură cu drama de la Club Colectiv.

"Am fost tăcută în acest sfârşit de săptămână. Mi-am păstrat vorbele pentru rudele celor care plecau de urgenţă alături de pacienţi în clinici din străinătate şi pentru, din nefericire, familiile celor care au pierdut lupta cu moartea... vă cer iertare pentru că nu am vorbit cu voi toţi dar a fost o cursă contra cronometru... una disperată de foarte multe ori. Am făcut plăți în continuare, am căutat curse aeriene pentru Finlanda, Marea Britanie, ... oriunde în lume unde familiile trebuie să fie alături de dragii lor aflaţi pe un pat de spital...", a spus Alessandra Stoicescu.

"Când spun, mă refer la toată echipa Fundaţia Mereu Aproape... Am fost o picătură într-un ocean foarte agitat, pe o furtună cumplită. Pentru Bogdan am pierdut lupta... nu ştiţi de câte ori în aceste zile am crezut că am câştigat şi apoi că am pierdut şi iar că am câştigat... şi apoi am pierdut.. Sunt şi eu în genunchi şi încerc să mă ridic pentru că ştiu că sunt oameni care au nevoie de mine, de noi, de voi toţi. Le cer iertare celor pe care nu am reuşit să-i ajut... nu cum aş fi vrut.

Rămân aici... s-a dus şi Teodora. Nu am cuvinte... Condoleanţe tuturor familiior... trebuie să fim lângă ele... Acum nu spun cifre..nu cred că e momentul... desigur le găsiţi pe site. Cândva va voi poveşti tot ce am făcut dar acum nu e clipă potrivită", a adăugat jurnalista.

VEZI ȘI: Tudor Chirilă, făcut praf de Oana Stancu Zamfir. "Sunt plină de revoltă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel