Alessandra Stoicescu, despre soțul ei: Sergiu m-a schimbat. M-a făcut să văd lumea un pic altfel

Alessandra Stoicescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Sergiu. Încă nu se gândesc la un copil, dar spun că vor deveni părinți la momentul potrivit.

VEZI ȘI: Scrisoarea NEAȘTEPTATĂ a unei tinere pentru Macovei: Dă-mi, te rog, șansa

"Dumnezeu a contribuit la relaţia asta. Fără ajutorul Divin, nu reușeam să am ce am azi. Sergiu m-a schimbat, m-a deschis, m-a făcut să văd lumea un pic altfel. Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentam, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul... E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu", a precizat Alessandra Stoicescu. 

Jurnalista spune că lucrează alături de soțul ei, dar acest lucru nu le-a afectat relația, ba din contră!

"Îmi e şi frică să spun până la capăt, să nu îl mânii pe Dumnezeu, dar îmi e foarte bine, sunt foarte fericită şi mă simt completată de Sergiu. Suntem două jumătăţi ale aceluiaşi măr, cu toate cele... Noi lucrăm împreună şi se spune că acest lucru nu e foarte bun, că poate să îţi afecteze relaţia. Noi, pentru că ne-am cunoscut la serviciu şi relaţia a evoluat către iubire, nu avem problema asta. Nu există pericolul de a ne duce acasă cu problemele de la serviciu. Am reuşit să ne creăm un echilibru şi chiar e jumătatea mea", a mai zis Alessandra Stoicescu, scrie Ziarul Ring.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel