Alertă CNAIR: Trafic deviat în punctul de trecere a frontierei Calafat - Vidin!

Din cauza mai multor lucrări de amenajare, traficul a fost deviat în punctul de trecere a frontierei Calafat - Vidin, anunță CNAIR.

CNAIR informează participanţii la trafic că marţi, 26.05.2020, au început lucrările de amenajare a platformelor de cântărire, pentru amplasarea a 4 sisteme de cântărire în mers a vehiculelor rutiere care tranziteaza punctul de trecere a fronierei de stat româno - bulgare, Calafat-Vidin.

Lucrările se desfăşoară, atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din România în zona de lucru a personalului CNAIR din Agenţia de Control şi Încasare Calafat.

Cât țin restricțiile 

Până la sfârşitul lunii iunie, pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucrărilor, circulaţia vehiculelor de transport marfă se va desfăşura deviat pe benzile paralele, destinate anterior doar circulaţiei autoturismelor.

Astfel, în aceste condiţii, există posibilitatea creşterii în anumite intervale orare a timpilor de aşteptare în zona de control şi în cea adiacentă, în special pe sensul de ieşire din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel