ALEGERI MOLDOVA. Acuze GRAVE și mesaje denigratoare la adresa Maei Sandu

Republica Moldova
Republica Moldova

Acuzații grave la Chișinău. O anchetă a jurnaliștilor de peste Prut a demonstrat implicarea socialiștilor proruși în pliantele cu mesaje denigratoare la adresa candidatei proeuropene Maia Sandu.

În plină campanie electorală cu doar câteva zile înaintea elegerilor istorice din Republica Moldova, atât în Chișinău cât și în Moldova au fost distribuite pliante cu maseje denigratoare la adresa Maiei Sandu.

Reporterii Centrului de Investigații Jurnalistice au reușit să afle cum pliantele cu mesaje denigratoare ajung în casele oamenilor. Totodată, ancheta indică și implicarea Ministerului Afacerilor Interne și a Uniunii Ofițerilor din Republica Moldova (UORM), organizație cu care liderul PSRM Igor Dodon are legături strânse de ani buni.

Pliantele avertizează că în cazul în care Maia Sandu câștigă alegerile prezidențiale, Moldova se va confrunta cu o eventuală invazie a refugiaților, închiderea grădinițelor, dispariția satelor și ”pericolul” homosexualilor, potrivit portalului anticoruptie.md

Maia Sandu a reacționat pe o rețea de socializare. Ea a precizat că o anchetă jurnalistică a reușit să rezolve treaba poliției, iar asta arată cât de corupte au ajuns instituțiile statului. 

”Aceste pliante au împînzit Moldova. Jurnaliștii au demonstrat că Dodon stă în spatele producerii lor.

Astăzi vom depune contestație la CEC privind nedeclararea cheltuielilor pentru publicarea acestor mizerii.

P.S. Apreciez efortul jurnaliștilor de investigație în deconspirarea traseului pliantelor denigratoare la adresa mea. E grăitor faptul că un reporter de investigație a reușit ceea ce nu a reușit să facă toată poliția din Moldova timp de 10 zile; și locul unde se distribuiau aceste pliante se află la 5 minute distanță de sediul MAI. Asta arată, încă o dată, că instituțiile statului sînt în comă profundă”, a precizat Maia Sandu, pe Facebook.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel