Alegeri prezidențiale 2014. Războiul artiștilor. "Vă disprețuiesc meschinăria găunoasă"

Senatorul PSD Șerban Nicolae vorbește despre un război al artiștilor cauzat de alegerile prezidențiale.

VEZI ȘI: UNDE a fost Iohannis înainte de vot. "Recunosc"-FOTO

"Mai multe personalități și-au făcut publică opțiunea de susținere a candidaturii lui Victor Ponta. Unii s-au trezit atacați prin "scrisori deschise". Radu Beligan și Tudor Gheorghe. Și dacă ar fi fost cei mai urâți și mai lipsiți de merite oameni și tot ar fi avut dreptul la opțiune. Intoleranța grobiană a celor care i-au atacat a arătat micimea caracterelor la epistolarii de ocazie. Asta e, poate, marea diferență. Pleșu și Gyuri Pascu, eu, totuși, vă respect opțiunea. Dar va disprețuiesc meschinăria găunoasă și sărăcia sufletească", spune Șerban Nicolae.

În replică la videoclipul de susţinere de către Tudor Gheorghe a candidatului PSD, Victor Ponta, la preşedinţia României, actorul Ioan Gyuri Pascu i-a adresat o scrisoare deschisă, ironizând argumentul pentru care acesta se declară deschis votant al actualului prim-ministru: "E viu".

Andrei Pleșu i-a adresat o scrisoare actorului Radu Beligan, dupa ce acesta și-a arătat susținerea pentru Victor Ponta. "Ați simțit nevoia la vârsta dvs, la statura dvs, să vă legați numele de un caraghios", scria Andrei Pleșu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel