Alege ÎNGERUL și află ce te ghidează în viață. Schimbarea vine de azi

Captură foto wearehumanangels.org
Captură foto wearehumanangels.org

Uită-te la imagine, alege unul dintre cei trei îngeri și află mesajul care te ghidează în viață. 

Cu siguranță fiecare dintre noi a auzit sau folosit măcar o dată în viață termenul de „înger păzitor" și l-am cunoscut sub formă de „păzitor spiritual", mai ales în perioadele dificile. Ei bine, îndrumarea lor ne poate ajuta să depășim provocările actuale, să luăm decizii corecte, să rămânem liniștiți și să înaintăm mai departe către un viitor mai bun.

Cu toate acestea, nu toată lumea știe care sunt trăsăturile îngerilor păzitori. Subconștientul nostru poate fi uneori „complicat" și devine dificil să alegem calea potrivită pentru viața noastră. Acest test vă îndrumă să aflați care este cel care vi se potrivește în acest moment dificil al vieții, citează wearehumanangels.org.

Pasul 1: Alege una dintre cele trei imagini

 

Pasul 2: Iată semnificația fiecărei imagini

Imaginea 1

A venit momentul să te ridici pentru tine. Acesta este momentul în care trebuie să analizezi toate lucrurile și să te uiți bine la tine. Ai fost obsedat de alți oameni atât de mult timp, dar nu într-un mod rău. Ai apreciat calitățile bune ale celorlalți și le-ai arătat adevăratul respect.

Cu toate acestea, acesta este momentul în care trebuie să recunoști, să accepți, să te concentrezi și să-ți dezvolți calitățile și trăsăturile minunate. 

De asemenea, trebuie să înțelegeți că cei din jur sunt doar reflecția voastră, iar conștiința și sufletul vostru moale creează lumea din jurul vostru, cel puțin „lumea" care se vede prin ochii voștri. Nu te-ai pus niciodată pe tine pe primul loc, așa că acum este momentul să te concentrezi mai mult pe nevoile tale și alimentează-te.

Imaginea 2

Ai fost rece atât de mult timp. Ai trăit o viață boemică și pasională. Știi să admiri lucrurile de calitate în viață și ai un stil. Conexiunile și reputația ta socială sunt la cel mai înalt nivel, dar totuși, ești deranjat în mod inconștient de realitatea materială și te lupți în secret pentru căutarea unui scop mai ridicat, unor țeluri mai înalte, lucruri de care ai nevoie cu adevărat.

Trebuie să găsești un echilibru între lumea materială și cea spirituală.

Marile tale ambiții și calități vor funcționa și în lucrarea spirituală. Trebuie să realizezi care e misiunea ta pentru a stabili echilibrul perfect între lumea materială și spirituală și astfel vei găsi integralitatea și fericirea adevărată.

Imaginea 3

Visele tale devin realitate! Aceasta este o perioadă minunată pentru tine, pentru familia ta și tot ceea ce "orbitează" în jurul tuturor lucrurilor importante din viața ta. Ți-ai stabilit deja prioritățile, iar acum a venit momentul să îți faci toate visele. 

Energia cosmică și karma bună sunt de partea ta, dar trebuie să te odihnești puțin și să te concentrezi mai mult pe păstrarea minții și spiritului puternic sub presiunea uriașă.

Meditația simplă și practicile spirituale vă vor ajuta să vă păstrați stabilitatea și echilibrul. Nu trebuie să renunți la presiune (desigur, va fi la fel de mare ca la început), dar în final, recompensa ta te va face să te simți împlinit, în largul tău și îți va deschide multe orizonturi noi și călătorii noi pentru suflet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel