EXCLUSIV  ALDE, mutare BOMBĂ: Fuziune cu un alt partid. Tăriceanu, răspuns la întrebarea lui Chirieac

Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Călin Popescu Tăriceanu dacă se ia în calcul o fuziune a ALDE cu Pro România sau cu PNL. Răspunsul liderului ALDE, în rândurile de mai jos.

"La PNL ştim ce doctrină a existat. Nu mai ştim ce este astăzi, pentru că altoirea cu PDL-ul i-a făcut să preia, în bună parte, obiceiurile proaste de la PDL. Partidul, astăzi, nu ştiu ce mai are din Partidul Naţional Liberal de odinioară.

Eu mă uit la Orban cum politizează toate instituţiile. (...) PNL-ul s-a îndepărtat de liberalism, e membru în familia popularilor, sunt oameni tineri care cred că dacă îi întrebi o întrebare simplă: ‚pentru ce militezi ca liberal, că eşti membru al PNL’, nu vor şti să vă răspundă.

În legătură cu Pro România. Aşteptăm întâi rezultatul alegerilor locale, ne concentrăm pe acest subiect şi după alegerile locale vom discuta, pentru că o alianţă nu mai este posibilă; trebuie să ne gândim la o formulă practică, pragmatică, cum procedăm în continuare", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în direct la DC News.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel